0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ARENA PODRHTAVA, KRALJU SE KLIMA TRON: Vreme je za treću utakmicu četvrtfinalne plej-of serije Evrolige!

Objavljeno: 02.05.23 u 10:00

Nakon dve neverovatne pobede u Madridu košarkaši Partizana dočekuju Real u utorak od 20.30 časova u trećoj utakmici četvrtfinalne serije plejofa Evrolige. ‘Crnobeli‘ su u prošloj utakmici savladali ‘kraljevski klub‘ sa 95:80, međutim incident sa kraja meča ostavlja gorak ukus u ustima nakon ovog spektakularnog trijumfa.

Nešto ranije, od 20.05 časova, Makabi će ugostiti Monako sa nadom da će uspeti da odbrani domaći teren na obe utakmice i obezbedi mesto na Fajnal for turniru u Kaunasu. Sa druge strane, izabranicima Želja Obradovića je potreban samo jedan trijumf kako bi se plasirali na završni turnir, ali to sigurno neće biti lak zadatak protiv ranjenog Kralja.

Kako bi ugođaj bio što veći kladionica AdmiralBet je spremila promo kod EL2023 koji svim igračima donosi 50% freebet bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana kada se igraju utakmice četvrtine finala Evrolige. Takođe, svi ljubitelji košarke i sportskog klađenja mogu da se klade na poene evroligaških igrača, dok se 10% freebeta dodeljuje na svaki uplaćeni tiket koji sadrži poene za 5 ili više igrača iz ovog takmičenja.

Sve od navedenih promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima koji imaju otvoren korisnički AdmiralBet nalog. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se obaviti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje sjajnih 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita donosi dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pored ove promocije, od maja svi AdmiralBet igrači će imati priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio.

Ukucajte promo kod EL2023, preuzmite bonus i predvidite ko ide u Kaunas!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter