0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

SPARTAK FAVORIT PROTIV KOLUBARE: Strmoglavo padaju kvote na Subotičane!

Objavljeno: 01.05.23 u 15:24

Da li su prognoze tačne?

Fudbaleri subotičkog Spartaka danas od 17 časova gostuju ekipi Kolubare u trećem kolu plej-auta Mozzart Bet Superlige Srbije. Borba za opstanak se dodatno zakomplikovala jučeranjom pobedom Mladosti iz Lučana nad niškim Radničkim rezultatom 2:1, ali to ide u prilog njihovom bratskom klubu Spartaku, jer imaju 28 bodova, jedan manje od izabranika Dragana Šarca, ali i meč manje.

Ekipa Kolubare je plejaut krenula sa prvog mesta, ali od početka drugog dela šampionata doživeli su već dva poraza, od obe Mladosti, iz Lučana i GAT iz Novog Sada i to sve minimalnim rezultatima 1:0. To se sve dovodi u pitanje, da li kladonice znaju nešto više od nas ljubitelja fudbala kraj malih ekrana. Kvota na domaće prvo je bilo 2.38, dok je na Subotičane prvo bila 2,60. Iz ovoga možemo zaključiti da se blaga prednost davala Kolubari. 

Danas su se drastično zamenile uloge. Kvota na Spartak Suboticu je kao da igraju Real Madrid protiv Granade ili tako nekog slabijeg kluba. Kvota na ekipu iz Subotice sada je svega 1,28, što je kako bi rekli kladionačari ‘fiks kola’, dok je sada na Kolubaru čak 10. Ostaje nam da vidimo da li su kladionice u pravu ili je samo novi njihov trik, kako bi zavarvali redovne klijente.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter