0
Evroliga

FOTO: YouTube/Screenshot

ŠPANCI SMATRAJU DA JABUSELE NIJE POVREDIO EKSUMA: Ovo je njihovo objašenjenje! (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.23 u 19:15

Saga se nastavlja.

Košarkaši Partizana igraju sutra treću utakmicu Top 8 faze Evrolige protiv Real Madrida u ’Štarka Areni’. ’Crnobeli’ vode u seriji 2:0. Osim dobre utakmice, nažalost videli smo i sukob na terenu. Najdeblji kraj je izvukao Dante Eskum, kada ga je Jabusele bacio na zemlju rvačkim stilom.

Španska Marka donosi detalje kako je Dante Eksum povredio tetivu, i govore o rvačkom zahvatu Geršona Jabuselea koji ne vide kao ključni momena Španci navode da je povreda Eksuma nastala tokom opšteg meteža košarkaša u kojem je došlo do kontakta sa Gabrijelom Dekom. U žaru borbe, došlo je do gaženja, a, kako ističe prestižni list, dodatni pregledi pokazali su da nije reč o ozbiljnoj povredi.

Marka navodi da je Eksum važan igrač za ‘crnobele‘.

– Eksum je vitalni deo šeme Željka Obradovića. šesti igrač, vertikalni igrač koji daje mnogo na fizičkom planu i dodatne opcije u igri ka košu.  I kada je igrao za Barselonu, Eksum je bio MVP sa indeksom korisnosti od 24, a ostao je i zapamćen po brutalnom zakucavanju. Sada je u Partizanu, koji je na korak od Final 4 u Kaunasu.- navode Španci.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter