0
Evroliga

Adam Hanga (C) Vincent Poirier (L) and Aleksa Avramovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POZNATI DELIOCI PRAVDE ZA MEČ PARTIZAN-REAL: Evroliga šalje najbolje!

Objavljeno: 01.05.23 u 15:43

Uzbuljiva predstava nas očekuje.

Košarkaši Partizana sutra od 20:30 dočekuju Real Madrid u trećoj utakmici Top 8 faze Evrolige. Izabranici Željka Obradovića vode 2:0 u seriji, jer su u Madridu u obe utakmice savladali ’kraljeve’ (89:87 i 95:80). Nažalost drugi susret je obeležio sukobe igrača oba tabora, ali i navijača. Svi su svesni, pa i sama Evroliga, užarene atmosfere kakvu prave navijači Partizana u ’Štark Areni’.

Evroliga odlučila je da u Beograd pošalje najbolje što ima. Na čelu trojke sa pištaljkom naći će se veoma dobro poznato ime, Boris Rižik iz Ukrajine, koji je već nekoliko puta sudio Partizanu ove sezone, između ostalog i u večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

Pomagaće mu Mehdi Difala iz Francuske, još jedan iskusan arbitar, kao i Emin Mogulkoč iz Turske, koji je, interesantno, već delio pravdu Realu i Partizanu na prvom susretu u ‘Vizink Centru’.

 

1
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter