0
Košarka

Ostoja Mijailovic KK Partizan promocija novih dresova i potpisivanje sponzorskog ugovora sa Mozzart Bet za Season 2022-2023 at Stark Arena on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN SKUPIO PREKO MILION EVRA: Ostoja otkrio koliki je tačan iznos i da li KKP može do krova Erope!

Objavljeno: 01.05.23 u 11:01

Partizan čeka u trećem meču četvrfinala Evrolige, gde jure prolaz među četiri najbolje ekipe Evrope. Uoči duela, Ostoja Mijailović je na televiziji Pink gostovao, a jedna od tema koje je dotakao jeste i sam poreski dug, koji je jedna od glavnih tema u vezi KK Partizan u proteklom periodu.

„Skupili smo više od milion i po evra, a imamo već šest od karata, i neki novac sa državom imamo dogovoren, i videćemo kako ćemo ekonomski najkvalitetnije po nas vratiti taj dug.“ Nadovezao se potom na činjenice o plaćanju.

„Neću da komentarišem kako su drugi plaćali i da li im je oprošten dug, nemoguće je plaćati sve to, čak i u fudbalu, a tek u košarci, koja je neprofitabilan sport. Plaćamo sve igrače i obaveze, još da plaćamo porez, to je van naših granica.“

„Velika je šansa da dođemo do titule ako prevaziđemo problem koji imamo. Igramo vrhunsku košarku, imamo svugde ogromnu podršku, a ovo je dokaz da se rad uvek isplati i da se sve vrati u životu.“ zaključio je Mijailović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

9
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter