0
Evroliga

Ostoja Mijailović (FOTO: Starsport)

OSTOJA KOMENTARISAO POVREDU EKSUMA: Apeluje i na Grobare: „Ako neko ubaci nešto, prijavite policiji!“

Objavljeno: 01.05.23 u 10:38

„O ovoj sezoni će se pisati knjige!“

Partizan čeka u trećem meču četvrfinala Evrolige, gde jure prolaz među četiri najbolje ekipe Evrope. Uoči duela, Ostoja Mijailović je na televiziji Pink gostovao i govorio u gorućim temama, najpre o dostupnom rosteru za naredni meč.

„Imamo probleme sa timom, bilo bi previše da nam ni Dante ne igra. Kevin nije tu, Lesor nije tu, i ja se iskreno nadam da ćemo ga mi oporaviti i da će moći da nam pomogne. Ipak zdravlje igrača nam je najbitnije, ali videćemo, dosta bi nam značio u sastavu.“, rekao je Mijailović, da bi se nadovezao.

„Nije fer da govorimo o kaznama, mi svi želimo da igramo Evroligu. Nije bitno ko je započeo incident, jer smo mi ipak pozvani ovde da nastupamo, i to su odlučile neke nezavisne organizacije. Nama bi prijala manja kazna, ne bih je komentirisao, ali ipak zna se ko je presudio. Ne bi bilo normalno da se ovakve situacije ne kažnjavaju.“

Apeluje na mirno ponašanje navijača.

„Nama nikakav revanšizam ne treba, dovoljno smo platili, treba nam mir, neka iz petnih žila navijaju za Partizan, ali bez ikakvih incidenata. Neće biti dozvoljen unos čvrtsih predmeta, ako neko ubaci nešto, apelujem na navijače da prijave to odmah redaru ili policajcu. Ceo svet će ovo gledati, i od toga zavisi budućnost Partizana. Knjige će pričati o ovoj sezoni. Mi smo sve rekorde oborili, pa ovo je ogroman podvig, ne samo Partizana, nego sprske košarke.“

Zaključio je za kraj.

„Mi idemo na pobedu i nema kalkulacija.“

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter