0
Evroliga

FOTO: Starsport

NIKOLIĆ PECNUO MADRIĐANE: ‘Partizan je ‘carski’ klub!’

Objavljeno: 01.05.23 u 17:48

Spektakl u najavi.

Košarkaši Partizana će sutra od 20:30 dočekati Real Madrid u paklenoj ‘Štark Areni’ i pokušati da ispišu istoriju. ‘Crnobeli’ vode u seriji 2:0. Oni su u Madridu, savladali dva puta ‘kraljeve’ (89:87 I 95:80).  O ovoj utakmici pričaju gotovo svi u Evropi, a posebno nakon tuče koja se dogodila na kraju drugog susreta u Madridu. Sve oči su uprte u beogradsku publiku i doček koji će prirediti navijači ‘kraljevskom klubu‘ posle takvog završetka utakmice.

Svoj sud o celokupnoj za mocartsport dao je Dragan Nikolić, trener MZTa. On je rekao da su utakmice u Madridu bile javni čas koji su demonstrirali ‘crnobeli’.

– Videli smo varvarstvo pojedinih igrača Reala na drugoj utakmici. Neki košarkaši Partizana su naseli na provokaciju i sačekali smo kazne. Po svim parametrima Beograđani bi sa 3:0 dobili Real, jer tim sjajnog Žoca igra odlično. Dolaskom sportskog direktora i jake sportske ličnosti, Zorana Savića i najtrofejnijeg trenera Željka Obradovića omogućeno je da Beograđani dobro grabe. Utakmice u Madridu su bile javni čas košarke koji su demonstrirali crno-beli. Real je pročitan sa svih strana i da nije povrede i kazni Partizan bi u trećoj utakmici obezbedio vizu za Litvaniju. – započeo je.

Istakao je da ako je Realkraljevski klub’, onda je Partizancarski‘.

– Najtrofejniji evropski klub, ali ako su oni kraljevski klub, Partizan je carski. Očekivali smo, pre ovih dešavanja, da Partizan ode u Kaunas i čak dobije Barselonu. U normalnim okolnostima bi bilo tako, u novoj situaciji ostaje da se vidi. Za Dantea Eksuma sam glasao, u ABA ligi, kao najboljeg defanzivca. – zaključio je Nikolić.

 

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter