0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

NEREŠENO U TOPOLI NA POLUVREMENU: Odlična predstava obe ekipe! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.23 u 19:53

Sjajno prvo poluvreme.

Fudbaleri TSC-a su danas od 19 časova u trećem kolu plej-of Mozzart Bet Superlige Srbije na svom stadionu dočekali Partizan. Nakon prvih 45 minuta rezultat je 1:1.

Prvo poluvreme:

Bolji početak gostiju, koji su krenuli agresivnom igrom. Prvu šansu je imao Rikardo u 6. minutu, kada je sa 10 metara šutirao, ali preko gola. Crno-beli’ vode od 12. minuta. Igrači TSC-a su pogrešili na sredini terena, kada je loptu uzeo Jović, a onda dodao Rikarda, koji sa ivice kazenog prostora, šalje loptu u dalji ugao golmana Ilića.

FOTO: Starsport


Sjajna šansa za Jovića u 14. minutu koji je imao prodor po levoj strani, ali je Ilić uhvatio loptu. Topolčani su nakon 8 minuta vođstva  gostiju anulirali utakmicu. Luka Ilić šutirao slobodan udarac, ali je pogodio stativu, nakon čega se lopta odbila do Jovanovića koji je smestio loptu u gol.

FOTO: Starsport

U drugom delu prvog poluvremena, pad u igru Partizana i domaći su preuzeli inicijativu. Sjajna šansa za TSC u 33 minutu, kada je Đakovac šutirao, a Saničanin izbacio loptu za gol linije. U 40. minutu sjajna kombinacija RikardaNatha, kada je strelac vodećeg gola pogodio prečku. Dosta sadržajno prvo poluvreme, sa dosta tempa obe ekipe, moglo je biti i više golova.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter