0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAPADAČ ČUKARIČKOG SA TRIBINA ‘SKAUTIRAO’ RIVALE: Poseban gost u Bačkoj Topoli! (FOTO)

Objavljeno: 01.05.23 u 21:20

Crno-beli osvojili ceo plen!

U okviru treće runde plej-of faze Mozzart bet Superlige Srbije fudbaleri TSC-a ugostili su u Bačkoj Topoli sastav Partizana. Beogradski tim je napravio iznenađenje na severu naše zemlje i slavio sa sigurnih 1:3.

Više nego važnu pobedu izvojevali su izabranici Igora Duljaja i tako se ponovo vratili u konkurenciju za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona koje donosi drugo mesto.

Na ‘TSC Areni’ u Bačkoj Topoli viđeno je mnogo poznatih ljudi iz sveta fudbala, ali pažnju medija i fotografa privukao je napadač Čukaričkog i bivši as Partizan, Đorđe Ivanović. 

FOTO: STARSPORT

Ofanzivac ekipe sa Banovog brda posmatrao je susret glavnih konkurenata u borbi za drugo mesto na tabeli i izlazak u kvalifikacije za Ligu šampiona. 

Ivanović opravdava poverenje trenera Dušana Kerkeza i pruže sjajne partije u belo-crnom dresu. Đorđe je u elitnom rangu srpskog fudbala ove sezone upisao devet pogodaka i tri asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter