0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MATEO: ‘Ne dolazimo u strahu! Hajde da budemo prvi u istoriji koji su nadoknadili 0:2!’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.23 u 21:50

Španac veruje u preokret!

U okviru 3. meča četvrtfinalne serije Evrolige košarkaši Partizana u utorak dočekuju madridski Real. Utakmica u ‘Štark Areni’ zakazana je za 20 časova i 30 minuta, a Partizan će u srpskoj prestonici imati čak dve meč lopte s obzirom na dva ostvarena trijumfa u Madridu.

Uoči utakmice oglasio se šef stručnog štaba Reala, Ćus Mateo. 

– Ne dolazimo u strahu – mislimo samo o košarci. Ništa se neće dogoditi u Beogradu. Ljudi tamo snažno podržavaju svoj tim. Nije lako tamo igrati, atmosfera je vatrena i veliki broj gledalaca dolazi, ali mi ćemo pričati samo o košarci. Dogodili su se neki incidenti koje nismo želeli, ali su se dogodili. Svako od nas mora da odradi svoj deo kako bi se sve ovo zaboravilo. Igramo košarkašku utakmicu i to je to – kazao je trener kraljevskog kluba i dodao:

– Kažu da niko nije uspeo da se vrati posle zaostatka 0-2, ali zašto mi ne bismo bili ti kojima je to pošlo za rukom? Iz ove porodice možemo samo uzbrdo da idemo – poručio je Mateo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter