0
Evroliga

FOTO: Starsport

LESORU NAVIJAČI PARTIZANA PRIRASLI ZA SRCE: ‘Ljubav i podrška koju mi pružaju rado ću se prisećati za 20-30 godina!'(FOTO)

Objavljeno: 01.05.23 u 12:25

Zaradio velike simpatije publike.

Jedno je sigurno! Sutra će svi od 20 časova i 30 minuta zaboraviti na svoje obaveze i gledati pisanje istorije ‘crnobelog’ kluba i spektakl ‘grobara’ u paklenoj ‘Štark Areni’. Košarkaši Partizana će dočekati Real Madrid u trećoj utakmici Top 8 faze Evrolige. Izabranici Željka Obradovića vode 2:0 u seriji i meč lopta je upravo sutra.

Prvi susret su dobili rezultatom 89:87, a drugi 95:80, ali nažalost taj drugi se neće pamtiti po dobrom, jer su se igrači oba tima sukobili, kao i navijači na tribinama.  Jedan od tih koji imaju suspenziju, jeste Matija Lesor. On je rekao da će mu ovo biti sezona sa sećanje dok je živ i da će definitvno pričati svojim unucima.

-Sigurno je da ću se ove sezone sećati dok sam živ. Nisam mogao ni da pomislim da će ovako nešto da mi se dogodi u profesionalnoj karijeri. Ljubav i podrška koju mi svakodnevno pružaju navijači, kao i sve što sam prošao sa saigračima na terenu je nešto čega ću se rado prisećati za 20-30 godina. Ovo će zauvek biti stranica u knjizi mog života. Ne znam koliko će dugo da traje, ali je definitivno ona koju ću pričati svojim unucima. – započeo je.

FOTO: Starsport

Dodao je da dok je odrastao nije znao gde je Srbija i da se sada ovde oseća veoma prijatno.

-Dok sam odrastao, nisam znao gde je Srbija. Nisam mogao da zamislim da ću jednog dana imati ovakvu vezu sa ljudima koji su toliko daleko od mene i iz jedne sasvim drugačije kulture. Još je rano pričati o budućnosti, dosta toga tek treba da se desi. Očigledno je da se ovde osećam veoma prijatno i voleo bih da ostanem koliko god je moguće. Videćemo na leto kada se sezona završi u kojem pravcu će se sve kretati. – nastavio je miljenik ‘grobara’.

Pričao je o napredovanju pod vođstvom Željka Obradovića.

-Mnogo toga je do samopouzdanja, nemam strah od promašaja, znam koliko sam radio na tome i uvek sam siguran u sebe da ću pogoditi. Sada sam mnogo smireniji kada izađem na liniju, ne unervozim se ako promašim. – napomenuo je Francuz.

Dotakao se i MVP trke u NBA ligi.

-Znam da, ako kažem Embid, ljudima u Srbiji se neće svideti (smeh). Zato i neću nikome dati glas, ali mogu da kažem da su i Nikola Jokić i Džoel sjajni košarkaši. Sreća je za ostale igrače, ne samo navijače, da mogu da gledaju tako dva fenomenalna centra svako veče. Mene lično inspirišu. – zaključio je Lesor.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter