0
Košarka

FOTO: Screenshot/Youtube

LEGENDA FINIKSA VERUJE DA JE DENVER PREJAK: Uh, baš teško će ih ikako zaustaviti!

Objavljeno: 01.05.23 u 11:51

Tim iz Kolorada je veliki favorit u očima Čarlsa!

Košarkaši Denvera su poveli u seriji sa Finiksom, a Nikola Jokić i njegovi saigrači su pokazali da su trenutno ozbiljniji tim od ekipe iz Arizone. Odatle je i legendarni košarkaš Sansa, Čarls Barkli, skeptičan kada je u pitanju otpor koji može da pruži njegova nekadašnja franšiza.

„Kad pogledam Sanse i njihov tim, uh… Pokušaću da budem fer. Mislim da jednostavno ne mogu da postignu dovoljno poena. Mislim, Kevin Buker će bukvalno morati da ima ludilo od mečeva da bi nešto uspeli“, kaže Barkli, i nastavlja

„Kad pogledam njihovu klupu, ne vidim odakle bi mogli da dobiju 20 poena od bilo koga u takvim mečevima. Jednostavno, nemaju to“.

Postoji samo jedan recept za trijumf nad Nagetsima prema rečima nekadašnjeg finaliste NBA lige.

„Kevin Durent i Buker će morati da igraju ceo susret. Moraće da igraju u nekoj zoni da bi sa defanzivne strane mogli da odmore. To je jedino što mogu. Imati dan slobodno. Ako žele nešto, ovi momci moraju da odigraju celu utakmicu“, zaključio je Barkli.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter