0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ screenshot

KLOP BESAN NA SUDIJU TIRNIJA: ‘Stvarno ne znam šta on ima protiv nas!’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.23 u 17:32

Nemački strateg ljut.

Fudbaleri Liverpula juče su od 17:30 dočekali Totenhem u okviru 34. kola engleske Premijer lige i u jednoj dramatičnoj utakmici došli do trijumfa rezultatom 4:3, nakon što su imali prednost od 3:0, već u 16. minutu.

Posle meča na Enfildu koji je rešen u 94. minutu pogotkom Dioga Žote, menadžer Liverpula Jirgen Klop je optužio sudiju Pola Tirnija da ima nešto protiv Liverpula. Njega je iznervirala odluka glavnog arbitra da dosudi faul za goste koji je prethodio golu Totenhema za 3:3.

Nemac je rekao da ne zna kako da ga taj čovek gleda.

-Stvarno ne znam šta on ima protiv nas. Rekao je da nema problema, ali to ne može da bude istina. Kamo me taj čovek gleda, ne razumem… Moja proslava bila je nepotrebna, to je u redu, ali ono što mi je rekao kada mi je pokazivao žuti karton, to nije u redu. – izjavio je Klop.

Nakon njegoviv kritika, oglasili su se iz sudijske organizacije i rekli da su nakon saslušanja Pola Tirinija utvrdili da se ponašao na profesionalan način.

-Pošto smo u potpunosti preslušali snimak sudije POla Tirnija sa današnjeg meča, možemo da potvrdimo da se ponašao na profesionalan način tokom meča kao i kod sistuacije kada je pokazivao javnu opomenu menadžeru Liverpula, tako da snažno odbacujemo bilo kakave sugestije da se Tirni nedolično ponašao. – navodi se u saopštenju.

Klop je i ranije kažnjavan za komentarisanje suđenja. Pre četiri godine kažnjen je sa 45.000 funti zbog komentarisanja rada Kevina Frenda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter