0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/ Screenshot

KLADIONICE IPAK U PRAVU: Subotičani deklasirali Kolubaru!

Objavljeno: 01.05.23 u 18:52

Čas fudbala Spartaka u Lazarevcu.

Fudbaleri Spartaka iz Subotice danas su gostovali ekipi Kolubare od 17 časova u okviru trećeg kola Mozzart Bet Superlige Srbije i odneli veoma važnu pobedu rezultatom 3:0 za dalji nastavak borbe za opstanak. Oni su ovim trijumfom prestigli svoju ‘braću’ iz Niša, ekipu Radničkog, koji je juče na svom stadionu poražen od Mladosti iz Lučana rezultatom 2:1.

Subotičani su za sada pobegli iz opasne zone i sada su na tećem mestu drugog dela šampionata sa 31 osvojenim bodom, dok je ovo Lazarevčanima treći poraz u nizu. Kladonice su ipak pogodile, kada su kvote u pitanju. Jer kvota  na domaće je porasla čak od 2,38 na 10, a na goste pala od 2.60 na 1,28.

Gosti su tokom čitave utakmice dominirali i imali kontrolu igre. Bleda igra Kolubare, koja je skroz nemoćna bila. Pogotke za Subotičane postigli su Andrej Todorvski u 44. minutu, Toševski 53. minutu, a tačku na susret stavio je Stanić u 73. minutu.

6
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter