0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

FUDBAL 3X3 – SREMSKA MISTROVICA ODUŠEVLJENA: Sjajan odziv na prvom iventu! (FOTO)

Objavljeno: 01.05.23 u 17:14

Tokom minulog vikenda na Trgu Svetozara Milekića u Sremskoj Mitrovici, održan je prvi turnir u inovativnom sportu Fudbal 3×3.

Građani Sremske Mitrovice imali su priliku da u centru svog grada uživaju u spektaklu koji je u režiji organizacije 3X3 Srbija i ljudi koji su pokrenuli Basket 3×3 na našem tlu. Sada uz pomoć kompanija AdmiralBet, Sportske.net, ali i drugih, razvijaju novi projekat koji je prvobitno predstavljen u BeoShopping centru u Beogradu, a zatim je organizovan prvi turnir na otvorenom i domaćin je bila Sremska Mitrovica, a pobedu su odneli kragujevčani, ekipa Oktagon beta. Oni su u finalu savladali Vrbas sa 9:5.

Učestvovalo je više od 20 ekipa u mlađim kategorijama i 14 u seniorskoj, a svi akteri događaja bili su impresionirani viđenim i doživljenim.

FOTO: AdmiralBet

Organizator turnira Nemanja Stojanović rekao je da je sve prošlo u najboljem redu, bez incidenata.

-Sve je prošlo u najboljem redu, nismo imali nijedan incident. S obzirom na to da je prvi put, da je učestvovalo dosta timova i da je na otvorenom, sve je bilo kako treba i organizaciono i igrački. – započeo je.

Budući da su sada prvi put na gradskom trgu organizovali ivent i da je ista praksa planirana i za ubuduće, Nemanja i njegovi saradnici su zadovoljni.

-Utisci su fenomenalni. Najbolja stvar jeste što se čekao ovakav nivo organizovanja što se tiče tog lokalnog fudbala. Ima dosta tih turnira koji su organizovani na malo drugačiji način i svima je bilo interesantno da igraju pred publikom na glavnom gradskom trgu. – istakao je on.

Veliki odziv najavljuje se i za Požarevac, koji je naredna lokacija 13. i 14. maja.

Gotovo da su svi timovi najavili učešće za Požarevac. Svi ovi timovi koji su ušli u eliminacionu fazu su rekli da će igrati Požarevac. – izjavio je Stojanović.

Takođe, on je napomenuo da je ovaj turnir otvorio i neka nova vrata saradnje za Fudbal 3×3 i da bi ovaj karavan uskoro trebalo da dobije nova mesta na kojima će nastupati.

Ono što je zanimljivo, jeste da se tokom leta Australija zainteresovala da organizuje turnir Fudbala 3×3 posredstvom upravo tima koji vodi Nemanja Stojanović, pa se može reći da projekat teče u odličnom smeru.

FOTO: AdmiralBet

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter