0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Arsenal

ARTETA VERUJE U TITULU: ‘Ima još da se igra!’

Objavljeno: 01.05.23 u 14:28

Napeto u Engleskoj.

Fudbaleri Arsenala sutra od 21 čas dočekuju Čelsi u londoskom derbiju u okviru 34. kola engleske Premijer lige. Za izabranike Mikela Artete nema izbora, ako žele da ostanu u trci za titulu sa Mančester sitijem, moraju da pobede. ‘Topdžije‘ su na poslednja četiri meča izgubili od Mančester sitija sa 4:1 i zabeležili tri remija, sa Liverpulom (2;2), Vest Hemom (2:2) i Sautemptonom (3:3).

Tobdžije“ su na 75 bodova, imaju jedan manje od Sitija, koji ima i meč manje, Pobeda nad „plavcima“ vratila bi ih na vrh.

Strateg Arsenala Mikel Arteta rekao je da imaju dosta kvaliteta I stvari koje su uradili u proteklih deset meseci.

-Moramo da priznamo da ima još da se igra i obavi dosta posla. Moramo biti skromni, da prepoznamo svoje slabosti i da radimo da budemo bolji. Isto tako, imamo i mnogo kvaliteta i stvari koje smo odlično radili u proteklih deset meseci. Sada, trka za titulu nije u našim rukama. Ono što možemo je da dobijamo svoje mečeve, a sve ostalo zavisi od Sitija. – započeo je.

Dotakao se i štopera Vilijama Salibe I istakao da neće igrati

-Uopšte nije napredovao ove nedelje. – naveo je španski stručnjak.

Na kraju je istakao da ne brine za raspoloženje igrače i da imaju sebu takmičarski žar.

-Ne moram da brinem za raspoloženje igrača, ik dalje u sebi imaju taj takmičarski žar, isto je i za meč sa Čelsijem. Teško je predvideti šta će protivnik uraditi, ali moramo da se spremimo da pobedimo. – zaključio je Arteta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter