0
Evroliga

FOTO: Starsport

VUJOŠEVIĆ GOVORIO O PREDSTOJEĆEM MEČU SA REALOM: ‘Treba da budu svesni da je Partizan iznad svih!’

Objavljeno: 30.04.23 u 12:20

Bivši strateg ‘crno-belih’ optimističan.

Košarkaši Partizana u utorak dočekuju madriski Real u trećoj utakmici Top 8 faze Evrolige. ‘Crnobeli’ su stekli prednost od 2:0 u seriji, pošto su dva navrata savladali Madrđane (89:87 I 95:80). U drugoj utakmici je nažalost došlo do incidenata, kako na terenu, tako i na tribinama, pa je glavni arbitar prekinuo susret minut ipo pre kraja, kada je bilo 95:80 u korist izabranika Željka Obradovića.

Partizan će u trećem meču biti bez Matijasa Lesora i Kevina Pantera, a pritom će kapiten srpskog tima propustiti ili četvrti meč polufinale Evrolige. Duško Vujošević, nekadašnji trener ‘crnobelih’ izjavio je za Kurir da je rekao prijateljima da će Partizan eliminasti Real sa 3:0.

-Prijateljima sam ranije rekao da će Partizan eliminisati Real sa 3:0. Međutim, sada snaga Reala mnogo zavisi od toga u kakvom je stanju Tavares. Iskusniji igrači Reala su malo prezreli, a mlađi tek treba da dostignu nivo kvaliteta. Ogromna prednost Partizana u ovoj seriji je Željko Obradović, a ekipa igra s velikim kvalitetom, strašću i u transu. Navijači su prepoznali tu energiju, toliko prodatih sezonskih karata, pa su sad išli da ih čekaju u pola šest ujutru. – započeo je.

Istakao je da je siguran da će se plasirati na fajnal-for.

-Siguran sam da će se plasirati na fajnal-for, a tamo je sve moguće jer vidite po dosadašnjim rezultatima da su ekipe u ovoj fazi izjednačene. Radujem se, naravno, prisustvujemo ispisivanju istorije. – dodao je nekadašnji strateg ‘crnobelih.

Navijačima je poručio da ne treba da prave nijedan potez koji bio doveo do nekog kažnjavanja.

-Oni koji uđu u Arenu treba da budu svesni da je Partizan iznad svih i da ne treba da naprave nijedan potez koji bi doveo do nekog kažnjavanja i doveo u pitanje gospodstvo. – zaključio je Vujošević.

17
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter