2
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic Mladost GAT v Crvena zvezda during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Karadjordje on October 02, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TERZIĆ PRIČAO O PLANOVIMA ZA BUDUĆNOST: ‘Potreban nam je još jedan čvrsti i agresivni zadnji vezni!’

Objavljeno: 30.04.23 u 12:00

Prvi čovek Zvezde pravi strategiju za Ligu šampiona.

Crvena zvezda je već obezbedila šampionsku titulu već u prvom kolu plejofa, šestu uzastopnu. ‘Crvenobeli’ danas od 17 časova dočekuju Čukarički u okviru trečeg kola plejof Mozzart Bet Superlige Srbije. Prvenstvo još nije gotovo, a iz Ljutice Bogdana već razmišljaju o Ligi šampiona i o pojačanjima za naredno leto.

Predsednik Zvezde, Zvezdan Terzić rekao je za Kurir da ne mogu da se trkaju sa monstrumima od klubova.

-Ne možemo da se trkamo sa monstrumima od klubova, ali navijači, koji late kartu za LŠ, moraju da budu ponosni kao posle Glazgova. – započeo je.

Poručio je da im trebaju čvrsti zadnji vezni, još jedan špic I jedan igrač iz napadača.

-Potreban nam je još jedan čvrsti i agresivni zadnji vezni, prava šestica. Treba nam još jedan špic, videćemo i za bekovske pozicije. Zatim jedan igrač iza napadača, kvalitetan. U odnosu na ovaj tim sigurno je da ćemo imati petoricu novih. Olajinka je igrač koji se retko nalazi, bez obeštećenja, sa 27 godina. To je dar od Boga kako smo uspeli da izdejstvujemo njega i Stamenića. Za momka koji ima 22 godine, srpski pasoš, koji ima iza sebe Ligu šampiona u Kopenhagenu. Sigurno je da ćemo pored njih dovesti još dva igrača. – nastavio je prvi čovek ‘crveno-belih’.

Od nedavno sa Zvezdom se povezuju Luka Miliovejvić, Filip Đuričić, Mihailo Ristić i Nemanja Gudelj. Terzić je povodom tih špekulacija dodao da su sa nekima od njih u pregovorima.

-Svi ti igrači koji ste pomenuli interesantni su Crvenoj zvezdi. Baš svi, ali moramo da budemo svesni da ne možemo da dovedemo mnogo igrača. Otkriću vam – s nekima od njih smo u pregovorima. – dodao je.

Na kraju se dotakao I da li će Bakar Bahar sesti na klupu ‘crvenobelih’ umesto Milojevića.

-Miloš je napravio istorijske rezultate, imamo vremena, nemamo kvalifikacije, prvi put u ovih devet godina, i Liga šampiona startuje 19. septembra, a naša Superliga 22. jula. Otvoreno sam razgovarao sa Milošem i rekao mu da je obaveza i meni i svih nas koji vodimo klub da tražimo najbolje rešenje za Zvezdu. – zaključio je Zvezdan Terić.

 

2
0

2 Komentara

  1. Nemanja Gudelj je veliki grobar… Mozda ga povezuju preko Anastazije Raznjatovic, Cecine cerke, koju majka zeli da sto pre negde da utrpa.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter