0
Domaći fudbal

Dusan Tadic Fifa World Cup 2022, Group stage G, football pres, 23. Novembar 2022 foto: STARSPORT

TADIĆ U FSS: Branislav Nedimović želi kapitena Srbije u strukturama Saveza!

Objavljeno: 30.04.23 u 11:25

Tadić je istakao kako želi da se bavi trenerskim poslom

Fudbalska vlada u okviru Fudbalskog savez Srbije treba da ima pored Dragana Džajića i Janoša Žemberija i kapitena fudbalske reprezentacije Dušana Tadića, to je barem želja Branislava Nedimovića.

Voleo bih kada jednog dana Dušan završi fudbalsku karijeru, i ako naravno budem u prilici, da ga predložim za najmanje potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije. Mislim da je Dušan Tadić prava ličnost. Imao sam priliku da ga upoznam, reč je o zaista sjajnom sportisti i čoveku. Njemu su vrata saveza uvek otvorena – rekao je Nedimović za „Politiku“.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom je govorio o svom odnosu sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije, Draganom Džajićem.

Iskreno, pre toga nismo bili preterano bliski jer smo generacijski dosta udaljeni. Ali, vrlo brzo smo se dogovorili oko svega što se tiče izbora u FSS i daljeg funkcionisanja saveza. Zato mogu da kažem da je saradnja sa Draganom u ovih mesec i po dana izuzetno dobra i korektna – rekao je Nedimović.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter