0
Košarka

Sasa Obradovic Euroleague, evroliga, Crvena Zvezda- Monaco Monako 3.2.2022. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SAŠA OBRADOVIĆ POZIVA „ORLOVE“ NA OPREZ: „Kina će sigurno biti opasna, moraju biti koncentrisani“!

Objavljeno: 30.04.23 u 14:50

Trener Monaka rekao je da našu selekciju očekuju zanimljivi mečevi

Juče je održan žreb za Mundobasket u Manili, gde je odlučeno da reprezentacija Srbije bude u grupi B sa selekcijama: Kine, Portorika i Južnog Sudana. Odlična vest za izabranike Svetislava Pešića jeste činjenica da će ceo turnir igrati na Filipinima i neće morati da putuju.

Bez obzira na imena protivnika, nekadašnji trener Crvene zvezde, Saša Obradović, rekao je da naši momci moraju da budu oprezni, pogotovo protiv Kine, koju sa klupe predvodi Saša Đorđević.

 

 

„Iz ove perspektive mogu da kažem da su Kina, Portoriko i Južni Sudan svakako nezgodni protivnici i da zaslužuju respekt i oprez. Kina će sigurno da bude opasna, nema sumnje, Sale Đorđević će da ih spremi maksimalno, a uz to odlično poznaje i naše igrače“.

Takođe ne treba otpisati ni Portorikance.

„Portoriko je po tradiciji nezgodan protivnik, igraju temperamentno, idu uvek na maksimum angažovanja. Stalno nam je teška glava bila protiv njih. Portorikance ne smemo da potcenimo“, poručio je Obradović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter