0
Evroliga

grobari navijaci fans supporters flags zastave scarfs salovi during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

REAL IZNEO BEZBEDONOSNE ZAHTEVE, PARTIZAN IH ISPUNIO: Evo šta su Madriđani tražili pred gostovanje u Beogradu!

Objavljeno: 30.04.23 u 21:59

Uz redovne, zahtevali su i dodatne mere bezbednosti.

Košarkaši Partizana Mozzartbet dočekaće ekipu Reala iz Madrida u trećem meču četvrtfinala Evrolige, u utorak od 20.30 časova u Štark areni. Crno-beli trenutno vode sa 2:0 u ovoj seriji, u Beogradu imaju priliku da obezbede F4, a pred ovaj meč, prisutne su i ogromne tenzije zbog tuče koja je izbila na kraju druge utakmice u Madridu.

Zbog svega toga, Madriđani su pred dolazak u Beograd uputili niz bezbedonosnih zahteva, koji su dostavljeni Partizanu, prenosi izraelski sportski portal WallaSport.

– Autobus će pokupiti igrače i osoblje Reala odmah po iskrcavanju iz aviona, kako bi boravak na terminalu bio izbegnut, a samim tim i kontakt sa javnošću;

– Policija će izbliza pratiti delegaciju od aerodroma do hotela, od hotela do hale i nazad za vreme treninga, kao i od hotela do aerodroma;

– Obezbeđenje će morati da bude prisutno oko hotela u kojem će Real odsedati 24 časa;

– Obezbeđenje će morati da bude pojačano tokom odigravanja utakmice – u čitavoj hali, a naročito u okolini Realove klupe.

Pomenuti portal je naveo da je Partizan odobrio sve zahteve, a da je o svemu obaveštena i srpska policija.

Podsećamo, u trećoj utakmici sigurno nećemo videti Kevina Pantera, Matijasa Lesora, Gabrijela Deka i Geršona Jabuselea, koji su suspendovani zbog dešavanja u drugom meču. Pored ove, Panter je kažnjen sa još jednom utakmicom neigranja, dok će Jabusele uz treći meč plej-ofa propustiti još 4 susreta.

5
9

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter