0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

RANI TERMIN VIŠE PRIJAO MAJAMIJU: Niksi pali u prvoj utakmici polufinala Istoka, brine povreda Batlera! (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.23 u 23:22

Zasluženo su trijumfovali.

Košarkaši Majamija savladalisu Njujork u prvoj utakmici polufinala Istočne konferencije rezultatom 108:101, a meč je obeležila i deluje, lakša povreda Džimija Batlera. Igrači Hita su tako napravili brejk u Medison Skver Gardenu, iako su imali i dvocifreni zaostatak u jednom momentu.

Vodili su Niksi i 13 razlike, ali je Majami tu prednost do poluvremena gotovo istopio. Mnogi su mislili da je prelomni momenat utakmice povreda Džimija Batlera pri rezultatu 95:90 za Majami, na oko 5 minuta do kraja utakmice.

Njega je zakačio Hart, prilikom čega je Batler izvrnuo nogu, nakon čega je nakratko šepao, ali je ostao na terenu. Od tog momenta, ekipa Erika Spolstre je napravila seriju od 12:2, čime je utakmica mirno zatvorena.

Najefikasniji u redovima Majamija bio je upravo Batler sa 25 poena, 11 asistencija i 4 skoka, dok ga je pratio Vinsent sa 20 koševa. Na drugoj strani, bolji od ostalih je bio Beret sa 26 koševa, a jedan manje postigao je Branson.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter