0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

(POLUVREME) ZVEZDINI REZERVISTI ŽELJNI IGRE: Čukarički bez ikakve šanse u prvih 45 minuta! (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.23 u 17:50

Sjajna igra crveno-belih!

U trećem kolu plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Čukaričkog. Na poluvremenu rezultat je 2:0 u korist domaćina uz još dosta velikih šansi.

Miloš Milojević je malo promešao karte i na teren poslao jedan kombinovan sastav koji je očigledno željan igre i dokazivanja.

Mogla je Zvezda u 3. minutu do vođstva. Marko Rakonjac je izašao sam protiv golmana Belića, ali je reagovao veoma loše crnogorski napadač.

Ipak, samo tri minuta kasnije bedem ispred gola Čukaričkog je pao. Bukari je iskoristio svoju brzinu za odličan prodor po strani, vratio je loptu Lazaru Nikoliću koji je preciznim centaršutem pronašao Kingsa Kangva, a momak iz Zambije je zatresao mrežu Čukaričkog.

Mogao je Badamosi nakon greške Milunovića da poravna rezultat, međutim u ključnom momentu reagovao je veoma loše napadač gostiju.

Samo 60 sekundi kasnije Stefan Mitrović je imao veliku priliku, ali je njegov šut iz peterca bio izblokiran.

U 19. minutu Marko Rakonjac se ispravio za lošu reakciju iz trećeg minuta. Centrirao je Irakli Azarov, pronašao crnogorskog napadača koji je ostao sam na pet metara od gola Čuke i rutinski smestio loptu u mrežu za vođstvo od 2:0.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter