0
Košarka

Ostoja Mijailovic KK Partizan promocija novih dresova i potpisivanje sponzorskog ugovora sa Mozzart Bet za Season 2022-2023 at Stark Arena on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OSTOJA PORUČIO: ‘Mi smo Partizan, idemo da osvojimo sve trofeje!’

Objavljeno: 30.04.23 u 13:15

Prvi čovek ‘crno-belih’ ima ambiciozne namere.

Košarkaši Partizana igraju sjajno ove sezone. Zauzeli su prvo mesto u regualrnom delu AdmiralBet ABA lige, u Evroligi igraju Top 8 fazu i na korak su od fajnalfora, jer vode u seriji protiv Real Madrida 2:0, a treći susret igra se u utorak od 20:30 u paklenoj ‘Stark Areni’.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je za MaxBet  rekao da su ove dve pobede pošteno stečene I da mu je žao zbog incidenta.

– To je bilo nešto što je malo poremetilo, ali ne i pokvarilo utisak. Dve pobede su pošteno stečene. Žao mi je zbog incidenta, platićemo kaznu koju moramo da platimo. Možemo da pobedimo bez Panterea i Lesora, upitan je nastup Eksuma. – započeo je.

Dodao je da su plaćene obaveze prema igračima i da je sad na red došao poreski dug.

– Poslednjeg radnog dana bila je informacija da je sakupljeno oko 1.500.000 evra. Ova podrška nam mnogo znači jer nismo mogli da plaćamo obe vrste duga. Plaćali smo obaveze prema igračima, sad je na red došao poreski dug. Tek će da bude odziv posle praznika. – nastavio je Ostoja.

Istakao je da je zadovoljan ostvarenim rezultatima i posetom na utakmicama i finansijama.

– Zadovoljan sam ostvarenim na svim nivoima. I posetom na utakmicama i finansijama, Partizan je zaradio ozbiljan novac ove sezone, a sjajni su i sportski rezultati. U ovom trenutku smo svi srećni. Ispunili smo prvobitne ciljeve, prvi smo u ABA ligi zbog čega u plej-ofu imamo prednost domaćeg terena i uspeli smo da uđemo u Top 8 Evrolige. – kazao je predsednik ‘crnobelih‘.

Na kraju je poručio da idu da osvoje sva tri trofeja.

– Najvažnije je da igrači budu fokusirani na ono što preostaje do kraja sezone. Neozbiljno bi bilo da se sada priča o tome. Mi idemo da osvojimo sva tri trofeja! U ovom trenutku jako dobro izgledamo. Mi smo Partizan, idemo da osvojimo sve trofeje! Nadam se da ćemo to i da uradimo. – zaključio je Mijailović.

 

2
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter