0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN: „Raduju me četiri gola protiv drugog na tabeli!“

Objavljeno: 30.04.23 u 19:58

Odličan meč njegovih momaka!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas ekipu Čukaričkog rezultatom 4:0 u okviru trećeg kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije.

Za crveno-bele strelci su bili: Kangva, Rakonjac, Mitrović i Spajić.

Nakon meča, trener Zvezde, Miloš Milojević, bio je itekako zadovoljan.

FOTO: STARSPORT

 

Svakako, prvo poluvreme je bilo jako dobro. Onda su oni menjali, i mi smo imali rotacije. Sve u svemu dobra slika, puno igrača koji nisu igrali mnogo minuta ove sezone, tako da treba i oni da uđu u malo bolju formu. Raduje me da smo protiv drugog na tabeli dali četiri gola i da smo sačuvali mrežu. Uveli smo Milunovića u igru na 45 minuta posle teže povrede. Spajić je debitovao. Puno lepih stvari smo uradili danas. – započeo je šef struke crveno-belih.

Na teren se vratio Uroš Spajić i sve to krunisao prelepim golom.

FOTO: STARSPORT

 

Drago mi je zbog njega, to je nagrada za taj rad koji je uložio u teškom periodu za njega. Verujem u to da on pošteno radi, takav je momak. Zato mu se vratilo, zato je odreagovao kao pravi špic, a ne kao centralni defanzivni igrač. – zaključio je Milojević.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter