0
Košarka

FOTO: Instagram/Screenshot

LUDILO U MAKEDONIJI: Dragan Nikolić ušao na teren u sred kontranapada, košarkaš se sudario sa njim i pao! (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.23 u 22:53

Oborio je protivničkog košarkaša.

Košarkaška utakmica između MZT-a iz Skopja i Kožuva, imala je neočekivani zaplet, kada je u jednom momentu trener domaćih Dragan Nikolić uleteo na teren i tako se sudario sa protivničkim košarkašem koji je trčao u kontranapad. Sve se dogodilo na sredini druge deonice, pri rezultatu 28:32, kada je srpski trener, izfrustriran nakon nekoliko diskutabilnih sudijskih odluka nešto dobacivao sudiji, a potom je i zakoračio na teren.

Tada se Nikolić sudario sa jednim gostujućim košarkašem koji je trčao ka košu njegovog tima i tom priliko ga je oborio na pod. Tada je nekoliko igrača pritrčalo da vidi o čemu se radi i da proba da smiri situaciju. Srećom, nije došlodo povrede, a na teren su ušli i pojedinci sa gostujuće klupe, koji su svog košarkaša odveli na stranu.

Srpski trener je bio izuzetno izrevoltiran, a zasigurno mu nije bila namera da povredi protivničkog košarkaša, što se videlo i kasnije kada je želeo da mu priđe kako bi se strasti smirile. Tom prilikom, ipak je zastao kod sudije, rekavši mu nešto, nakon čega su ga pomoćnici vratili do svoje klupe.

Nikolić je zbog svega isključen, ali je MZT na kraju uspeo da dođe do preokreta i slavi sa 83:69.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter