0
AdmiralBet ABA Liga

Mathias Lessort during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LESOR VEĆ PREGOVARA SA PARTIZANOM: Italijanski novinar otkrio da crno-beli žele da zadrže francuskog centra!

Objavljeno: 30.04.23 u 20:40

Bio bi to sjajan potez crno-belih. 

Košarkaši Partizana Mozzartbet u utorak od 20.30 časova, dočekaće ekipu Reala iz Madrida u trećoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige, gde će imati priliku da trijumfom obezbede plasman na F4 tog takmičenja. Upravo pred taj duel, poznati italijanski novinar Mateo Andreani, na svom Tviter nalogu, otkrio je da jedan od najboljih košarkaša crno-belih Matijas Lesor, već pregovara o produžetku saradnje sa Partizanom.

On je napisao da se dve strane dogovaraju o dugogodišnjem ugovoru sa povećanjem plate francuskom centru. Lesor sa Partizanom ima ugovor do kraja sezone, a malo je reći da ga je boravak u crno-belom taboru preporodio.

Francuz je postao jedan od najboljih igrača u Evroligi, gde je prosečno, u ligaškom delu sezone beležio 12.1 poen, 7.3 skoka i 1.4 asistenciju.

Podsećamo, Partizan će u trećoj utakmici serije sa Realom, biti lišen pomoći upravo Matijasa Lesora i Kevina Pantera, koji su suspendovani na jednu, odnosno dve utakmice neigranja, zbog tuče koja se dogodila u Madridu. Pored toga, upitan je nastup i Dantea Egzuma, koji se tom prilikom povredio, dok će na drugoj strani, odusustvovati Gabrijel Dek i Geršon Jabusele.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter