0
Kladionica

FOTO: Admiralbet

LEBRON I KARI GLEDAJU KA POLUFINALU, VRELINA U MEDISON SKVER GARDENU!

Objavljeno: 30.04.23 u 10:00

Lejkersi i Voriorsi jure brejk, dok poroci Majamija stižu u Njujork.

Prvi meč druge runde plej-ofa NBA lige je odigran sinoć između Denera i Finiksa, a danas u evropskom terminu od 19h po našem vremenu je na programu i drugi susret ove faze doigravanja, u kojem će Njujork ugostiti Majami.

U prvoj rundi Niksi su u 5 mečeva bili bolji u Klivlenda. Džejlen Branson je briljirao u celoj seriji postigavši 20 ili više poena, a pored njega su se istakli i Ar-Džej Baret, Džoš Hart i Džulijus Rendl. Na drugoj strani, Hit je na krilima Džimija Batlera eliminisao favorizovani Milvoki, takođe nakon 5 utakmica, priredivši jedno od najvećih iznenađenja u dosadašnjem plej-ofu.

Kasnije večeras, tačnije u ranim jutarnjim časovima, Sakramento dočekuje Golden Stejt od 2 časa, dok dva sata kasnije Lejkersa gostuju Memfisu. U oba susreta gostujuće ekipe (Voriorsi i Lejkersi) imaju prednost od 3:2 u seriji i eventualna pobeda u predstojećim duelima bi ih odvela u polufinale Zapadne konferencije, gde će igrati jedni protiv drugih.

Kari, Lebron, Batler, Morant, Foks i još mnogi će ovo veče učiti izuzetno uzbudljivim, a svi ljubitelji košarke i sportskog klađenja će moći da uživaju u sjajnim potezima i klađenju na poene igrača uživo tokom cele večeri. Naime, svi igrači registrovani na AdmiralBet.rs mogu uživo da se klade na poene NBA igrača i da na taj način unovče svoje poznavanje najjače košarkaške lige na svetu. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se obaviti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje sjajnih 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita donosi dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Ne propustite više ni jedno atraktivno zakucavanje ili koš za pobedu, izaberite svoje favorite na AdmiralBet.rs i uživajte u noći punoj košarke i strasti!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter