0
Evroliga

grobari navijaci fans supporters flags zastave koreografija ilustracija illustration during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GORAN GRBOVIĆ UPOZORAVA ’GROBARE’: ‘Ako bude neki incident kompletne tribine se prazne za 45 minuta!’

Objavljeno: 30.04.23 u 10:16

Stroge mere.

Košakraši Partizana u utorak od 20:45 u Štark Areni dočekuju Real Madrid u trećoj utakmici Top 8 faze Evrolige. ‘Crnobeli’ vode 2:0 u seriji, pošto su u prvoj utakmici u Madridu dobili 89:87, a u drugoj 95:80. Nažalost taj drugi susret se ne pamti po lepom, zbog sukoba igrača oba tima, ali i koškanja na tribinama, zbog čega su izbačeni neki od navijača.

Direktor Arene Goran Grbović je za Mocarsport rekao da ako bude bilo kakvog incidenta ili neko bude povređen tribine se prazne za 45 minuta, a četvrti meč se igra bez publike.

– Slušajte ovako, znam jednu stvar, ako bude neki incident, uleti neki predmet ili ne daj Bože neko se zbog toga povredi, kompletne tribine se prazne za 45 minuta, a četvrta utakmica se igra bez publike. Zato, pamet u glavu. Podržite Partizan, svoj klub u ovom istorijskom momentu. Real je na kolenima, a Željkov tim je pokazao od čega je satkan i šta može da uradi. – započeo je.

Istakao je da su kazne sramotna, jer pokazuju da je Partizan nešto započeo.

– Sramotne kazne koje pokazuju kao da je Partizan nešto započeo, a nije. Ipak, to je sada gotovo. Niti može niti ima potrebe da se vraća na to. Dolazi nova utakmica koja mora da prođe odlično na svim aspektima. Partizan zaista ima priliku da uradi nešto neverovatno, ali treba misliti i na budućnost. Ne prestaje da se igra košarka posle ove sezone. Ovakav projekat Partizana treba da traje deceniju, cela srpska košarka treba da profitira od ovoga što radi Željkov tim, a radi nešto zaista veliko. – zaključio Grbović.

 

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter