0
Rukomet

Rukomet Handball-2022 European Handball Championship Qualifier-Kvalifikacije za EURO 2022 Srbija v Grcka head coach Antonio Gerona Zrenjanin, 13.01.2021. foto: Srdjan StevanovicSrdjan Starsportphoto ©

ĐERONA PRED MEČ SA SLOVAČKOM: ‘Moramo da damo maksimum!’

Objavljeno: 30.04.23 u 11:35

Selektor u dobrom raspoloženju.

Rukometna reprezentacija Srbije danas od 18 časova u u Novom Sadu dvorani ‘Spens’ dočekuje Slovačku u poslednjoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. ‘Orlovi’ su već obezbedili plasman, a selektor Antonio Đerona ističe da imaju veliku odgovornost prema publici koja će doći.

– Imamo veliku odgovornost prema publici, porodicama, deci koja će doći da nas podrže. Tu su i oni koji treniraju rukomet, maštaju o dresu reprezentacije, i oni će nas pratiti putem televizije. Zbog svih njih moramo da damo maksimum i potrudimo se da im prikažemo dobru igru i zanimljiv meč. – započeo je.

Dodao je da nije mnogo vremena za pripremu i da moraju da unaprede igru, jer neće imati mnogo prilika za okupljanje.

– Iako smo se već kvalifikovali, nije bilo mnogo vremena za pripremu. Moramo da iskoristimo priliku da unapredimo igru za Evropsko prvenstvo, s obzirom na to da nećemo imati mnogo prilika da se okupljamo i radimo zajedno do kraja godine. Slovačka je izuzetna reprezentacija, moj sunarodnik je selektor, veliki broj igrača igra u Španiji, zatim Bundes ligi, sve to zahteva respekt jer će svaku našu grešku oni odmah naplatiti. – zaključio je Đerona.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter