0
ATP

FOTO: Twitter/@atptour

AMERIKANAC PRIŽELJKUJE DUEL ALKARASA I NOVAKA: „Moramo da ga poredimo sa dvojicom najboljih u istoriji“!

Objavljeno: 30.04.23 u 14:20

Najviši igrač na turu je oduševljen mladim Karlitosom

Američki teniser i jedan od najboljih servera na ATP turu, Rejli Opelka, prokomentarisao je igru Karlosa Alkarasa i istakao ko su po njegovom mišljenju glavni favoriti na Rolan Garosu.

Iako svi ističu mladog Španca kao ubedljivog favorita pred predstojeći Grend slem, Opelka ističe da ne treba prerano otpisivati Rafaela Nadala, bez obzira na to što zbog povrede nije igrao tri meseca.

Ako je Rafa Nadal u žrebu, ako je na turniru, on je favorit. Ako je moj život na kocki, ja ću birati Rafu svaki put, samo iz poštovanja. Međutim, rekao bih da je Karlos jedini momak koji bi mogao da ga pobedi tamo. Takođe mi se sviđaju njegove šanse protiv Novaka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kada su ga upitali da uporedi njih dvojicu ili izabere jednog, Amerikanac je ostao zagonetan.

Teško je izabrati između Alkarasa i Novaka. Ali njima dvojici bih dao podjednake šanse da osvoje turnir. Mislim, Karlitos je toliko dobar da ga spominjemo uz dvojicu najboljih igrača u istoriji. Toliko je luda ova diskusija – zaključio je Opelka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter