0
Fudbal

PODGORICA, MONTENEGRO - MARCH 27: Dusan Tadic of Serbia looks on during the UEFA EURO 2024 qualifying round group B match between Montenegro and Serbia at Podgorica City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

AJAKS OSTAO BEZ TROFEJA KUPA HOLANDIJE: PSV ponovo slavio, pobednik odlučen posle panl serije! (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.23 u 22:24

Srbin je bio precizan.

Fudbaleri PSV-a osvojili su Kup Holandije, nakon što su u finalu tog takmičenja savladali ekipu Ajaksa nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Rezultat nakon 120 minuta meča, bio je 1:1, a Ajaks je na kraju upisao četvrti vezani poraz protiv PSV-a.

Ajaks je stigao do vođstva na ovom susretu, a sve se dogodilo u 43. minutu kada je Brantvajt postigao autogol. Kopljanici su u tom prvom poluvremenu imali posed lopte od čak 73%, pa su sasvim zasluženo stigli do pogotka.

U nastavku igre, videli smo potpuno drugu priču, gde je PSV uspeo da se sabere i izjednači rezultat u 67. minutu, kada je pogodak postigao Torgan Azar. Rezultat 1:1, bio je nakon 90, ali i nakon 120 minuta, pa smo gledali penal seriju na De Kajpu.

Dušan Tadić je bio precizan na startu ove penal serije, a potom je Azar uzvratio istom merom. Potom smo videli 4 promašaja na obe strane, a odlučujući gol za trofej, postigao je Silva, dok je za Ajaks pre toga, promašio Alvarez.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter