0
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽELJKOVA PORUKA NAVIJAČIMA: „U Beogradu treba da uzvratimo fenomenalno gostoprimstvo!“

Objavljeno: 29.04.23 u 18:10

Želi da sve prođe u najboljem redu!

Željko Obradović još jednom je pokazao zašto je velikan svog posla i najkvalitetniji trener u Evropi.

Odneo je Realu dve pobede iz Madrida i sada u utorak ima prvu meč loptu za odlazak na fajnal-for Evrolige sa Partizanom.

Ipak, drugi meč obeležila je velika tuča igrača Reala i Partizana, a strasti su se poprilično uzburkale, posebno među navijačima i pored pomiriteljskih poruka igrača.

Zato je Željko imao poruku za Grobare pred treći meč.

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens – 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Šta bih ja voleo – da naši navijači shvate da je ovo deo sporta, igrači su pričali između sebe i na tome treba da se završi. Mi smo u ove dve utakmice naišli na fenomenalno gostoprimstvo Reala. Mislim da i mi u Beogradu to treba da uzvratimo, da se nijedan igrač, član stručnog štaba ili navijač Reala ne oseća neprijatno, nego da iz Beograda pošaljemo sliku kakva je uvek bila na našim utakmicama. – kazao je Obradović.

Podsećamo odlukom Evrolige, Geršon Jabusele je suspendovan na 5 utakmica, Kevin Panter na dve, a Matijas Lesor i Gabrijel Dek na jednu. Takođe, oba kluba su kažnjena sa po 50 hiljada evra.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter