0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

ŠARAC VERUJE U SVOJ TIM: ‘U nedelju ćemo dati maksimum da ostvarimo pobedu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.23 u 11:15

Nišlije u nezgodnoj situaciji.

Fudbaleri Radničkog iz Niša u nedelju od 17 časova dočekuju Mladost iz Lučana na gradskom stadionu ’Čair’ u okviru trećeg kola plejaut Mozzart Bet Superlige Srbije. ’Real sa Nišave’ se nalazi u nezgodnoj situaciji, jer su od starta drugog dela šampionata pretpreli dva poraza od Mladost GAT 1:0 i od Radnika iz Surudlice takođe 1:0 i nalaze se na 12. mestu sa 29 osvojenih bodova.

Ekipa iz Lučana zauzima pretposlednju pozicija su tri boda manje u odnosu na protivnika (26). Oni su na prethodna dva susreta ostvarili jedan trijumf (Kolubara 1:0) i poraz (Napredak 1:0)

Ovaj susret pred medije najavili su šef stručnog štaba Radničkog Dragan Šarac i vezni igrač Radnčkog Aleksandar Pejović.

Trener Nišlija je istakao da i jednima i drugima trebaju bodovi i da se sve zakomplikovalo.

-Imao jako malo vremena za odmor, imao samo dva dana. U nedelju dočekujemo Mladost Lučani. I jednima i drugima bitni bodovi. Sve zakomplikovalo što se tiče opstanka, ali ja verujem u igrače, u ovaj tim. U nedelju ćemo dati maksimum da ostvarimo pobedu, što je za nas najvažnije u ovoj utakmici. Ekipa Mladosti je jedan mlad i iskusan tim koja nam dolazi u goste i neće biti lako. Moramo izaći hrabro i da pobedimo utakmicu. – zaključio je Šarac.

Pejović je rekao da ih očekuje najteža utakmica u dosadašnjem delu prvenstva.

-Očekuje nas najteža utakmica u dosadašnjem delu prvenstva, znamo da neće biti nimalo lako, sami smo sebe doveli u tu situaciju da nešto moramo. Sada moramo da se nosimo sa tim pritiskom i odigramo mnogo bolje nego u prva dva kola plej-auta da bi došli do pozitivnog rezulata i tri boda. Pobedom bi ušli u neku mirniju luku i ne bismo doveli opstanak u pitanje. Sigurno da moramo da damo i više od maksimuma da bi došli do pozitivnog rezultat, jer samo tako možemo da pobedimo. – započeo je.

Dodao je da mora da budu pametni i da unesu neku bolju igru kako bi došli do tri boda.

Svaka utakmica u plej-autu igra se na mali broj golova, jedna situacija, jedan šut, jedan pogodak odlučuju pobednika. Kada jedna ekipa dođe u vođstvo posle toga i nema fudbala, tu je valjanje po terenu, odugovlačenje… Moramo da budemo pametni i da unesemo neku bolju energiju da bi došlli do tri boda. – istakao je Aleksandar Pejović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter