0
Ostali sportovi

head coach Toni Gerona during the 2023 IHF World Handball Championship between Serbia and Germany at Spodek on January 15, 2023 in Katowice, poland. (Photo by Starsport.rs ©)

RUKOMETAŠI FOKUSIRANI UPRKOS PLASMANU NA EP: „Imamo veliku odgovornost!“

Objavljeno: 29.04.23 u 23:55

Obezbeđen prolaz!

Rukometna reprezentacija Srbije sutra od 18 časova dočekuje selekciju Slovačke u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Orlovi su već obezbedili plasman na šampionat Evrope, ali žele maksimalno da odrade predstojeći meč.

Toni Đerona, selektor Srbije, kaže da njegov tim i on osećaju punu odgovornost prema publici koja će sutra biti prisutna.

Imamo veliku odgovornost sutra prema publici, porodicama, deci koja će sutra doći da nas podrže. Tu su i oni koji treniraju rukomet, maštaju o dresu nacinalnog tima i oni nas prate putem televizije. Zbog svih njih moramo da damo svoj maksimum i potrudimo se da im prikažemo dobru igru i zanimljiv meč. – započeo je selektor.

Head coach Antonio Toni Gerona during the 2023 IHF World Handball Championship between Serbia and Argentina at Spodek on January 21, 2023 in Katowice, poland. (Photo by Starsport.rs ©)

 

Potom se osvrnuo i na pripremu za narednu utakmicu, te pohvalio reprezentaciju Slovačke.

Iako smo se već kvalifikovali, nije bilo mnogo vremena za pripremu. Moramo da iskoristimo ovu priliku da unapredimo svoju igru za Evropsko prvenstvo, s obzirom na to da nećemo imati mnogo prilika da se okupljamo i radimo zajedno do kraja godine. Slovačka je izuzetna reprezentacija, moj sunarodnik je selektor, veliki broj igrača igra u Španiji, zatim Bundes ligi, sve to zahteva respekt jer svaku našu grešku, oni će odmah naplatiti. – zaključio je Đerona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter