0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

RADE KRUNIĆ: ‘Nikada nisam krio da sam navijač Zvezde! Voleo bih da igram na Marakani u Ligi šampiona!’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.23 u 13:20

‘Ceo Napulj se radovao što su nas izvukli na žrebu, to nas je dodatno motivisalo!’

Vezista aktuelnog šampiona Italije i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Rade Krunić, nikada nije krio ljubav prema Crvenoj zvezdi. U sezoni kada slavni Milan beleži fantastične rezultate na evropskoj sceni i kada ih očekuje borba za novi trofej Lige šampiona, Krunić je pronašao malo vremena za maštu o narednoj godini u elitnom rangu.

-Video sam da je Zvezda osvojila titulu i voleo bih da budemo sa njom u grupi. Uvek se obradujem kad treba da igram na Balkanu. Posebno na Marakani. Nikada nisam krio da sam navijač Zvezde. Sećam se, kao juče da je bilo, kad je 2021. godine bio žreb za šesnaestinu finala Lige Evrope. Bili smo u klubu na zajedničkom ručku i kad smo izvukli Zvezdu, skočio sam od sreće. Tada zbog korone nije bilo navijača na utakmicama, nadam se da bi sad bili puni i Marakana i San Siro. Voleo bih da moji saigrači dožive Marakanu na pravi način – kazao je Krunić u intervjuu za Informer, a potom se osvrnuo na polufinale Lige šampiona koje Rosoneri igraju protiv Intera:

-Ovo što doživljavamo ovih dana za sve nas je velika stvar. Kad smo u osmini finala eliminisali Totenhem, tad smo shvatili da možemo sa svima da se nosimo. Kad je bio žreb za četvrtfinale, ceo Napulj je slavio što su baš nas izvukli. To nam je dalo motivaciju da ih eliminišemo. Razumem da ovo nije Milan od pre 20 ili 30 godina, ali veliki smo klub i niko ne bi trebalo da se raduje što igra protiv nas.

U slučaju da u dvomeču nadigraju večitog rivala u finalu ih očekuje susret sa boljim iz duela Real Madrid – Mančester Siti. 

-Jaki su i jedni i drugi. Ne veolim nešto preterano Real, ali kad se kaže „fudbal“, odmah se pomisli na Real Madrid i Milan. Mislim da bi finale Milan – Real bilo fantastično finale – poručio je iskusni vezista. 

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter