0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOŽDOVAC PRVI U EVROPI: ’Zmajevima’ fantastično prizanje! (FOTO)

Objavljeno: 28.04.23 u 15:15

Lepa politika ovo kluba.

Fudbalski klub Voždovac igra solidno ove sezone. Trenutno se nalaze na sedmom mestu, a naredni susret igraju sutra protiv Vojvodina na ’Karađorđu’ od 19 časova. Specijalizovani portal ’Transfermarket’ sproveo je istraživanja koji klub ima najmlađi kadar, a na prvom mestu se nalazi Voždovac.

Sportski direktor tima iz Zaplanjske Bojan Leotnijević je rekao da sve rade planski i da ih nije iznenadio taj podatak.

-Sve radimo planski i nije nas izneadio taj podatak ’Transfermaketa’, znali smo! Raduje nas da se o tome priča, ali to što smo mladi, ne treba samo po sebi da nam bude kvalitet, već i na terenu budemo agresivni, motivisani, energični i brzi, sa mnogo dinamike u igri. Na krilima mladosti, očekijemo da naši igrači imaju izraženu ambiciju, da ulažu sebe, da se unapređuju i idu dalje. – započeo je.

FOTO: Starsport

Dodao je da za mladu ekipu realtivnu uspešno igraju takmičarski fudbal.

-Za mladu ekipu relativno uspešno igramo takmičarski fudbal, konkuretni smo mnogim timovima. Sa najjačima ulazimo u neizvesne utakmice. Ono što je takođe značajno, pomenuti, pored mladog igračkog kadra, jeste mladi stručni štab koji imamo. Najmlađi u Superligi. Imamo edukovane, stručne i obrazovane ljude za trenere. I oni, kao i igrači mnogo rade na sebi. Simboza mladosti, obrazovanja i energije je neophodna da razvijamo mlade igrače. – nastavio je.

Na kraju je govorio i o zadacima omladinske škole.

-Trudićemo se da poboljšamp broj elitnih igrača u narednom periodu. Zadatak je da našu školu podignemo na viši nivo i razvijemo što bolje. Da se pohvalim, naši o omladinci su treći, kadeti treba da uđu u Superligu. Kvalitetnim radom imao dobar spoj prvog i omladinskog tima. Treniramo zajedno i igramo u istom sistemu, u svim selekcijama. To je model za uspeh. – zaključio je Leontijević.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Transfermarkt 🇮🇹 (@transfermarkt.it)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter