0
Evroliga

FOTO: Screenshot

VASO BAKOČEVIĆ ISPROZIVAO JABUSELEA: Ispao si “jaje”, udaraš sa leđa – dođi kod nas u klub da ti objasnimo neke stvari!

Objavljeno: 28.04.23 u 18:45

Čuveni MMA borac odbrusio igraču Reala

Proslavljeni MMA borac, Vaso Bakočević oglasio se nakon utakmice Real Madrida i Partizana i prokomentarisao tuču igrača nakraju meča.

Podsetimo, košarkaš Madriđana, Geršon Jabusele šokirao je sportski svet zahvatom koji je izveo nad Danteom Egzumom, koji je pritom zaradio povredu tetive na nozi, a dalje analize pokazaće koliko i da li će sjajni Australijanac pauzirati.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Inače, Jabusele se navodno rvao na koledžu, čak bio i u diviziji ispod all american (najbolji amaterski rvači).

Bakočević je iz stručnog ugla objasnio potez kojim je košarkaš Reala oborio Egzuma.

“Vidi se da Jabusele ima rvačku prošlost, uzeo je leđa igraču Partizana,spojio over-under i bacio ga tehnički poprilično dobro…da je prišao jos malo kukovima i upucao vise snage u ovo bacanje mogao je biti to dobar “suplex” ali i ovako je odradio posao…Da je zabranjeno u košarci – jeste, ali meni se sviđa…obožavam da gledam ovakve stvari u svakom muškom sportu”, rekao je Bakočević za Meridian sport.

Imao je i poruku za košarkaša Real, kome je poručio da dođe na trening u njegov klub.

“S obzirom na to da je Jabusele ispao “jaje” i napao momka sa leđa i posle glumi mangupa moze da svrati do mene u klub da mu objasnimo kako se to radi. Obećavam neće ga niko tući i udarati – samo rvanje. Ipak je to njegov background”, zaključio je Bakočević.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter