2
Evroliga

FOTO: Starsport

URAĐENI PRVI PREGLEDI ESKUMA: Stanje bolje nego što se očekivalo! (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.23 u 15:41

’Grobari’ mogu da odahnu.

Košarkaši Partizana su sinoć savladali Real Madrid rezultatom 95:80 u drugoj utakmici Top 8 faze Evrolige i stekli prednost od 2:0 pred susret u Beogradu. Nažalost, meč su obeležili sukob igrača oba tima, ali i neredima na tribini. Sudija je prekinuo meč minut ipo pre kraja, jer su svi sem Rudija Garsije učestvovali u tuči.

Dante Eskum je igrač koji je izvukao najdeblji kraj, kada ga je Jabusele divljački bacio na pod. Igrač ’crno-belih’ je posle toga hodao na štake.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Prvi pregledi obavljeni su u petak pre podne u srpskoj prestonici i vesti su neuporedivo bolje nego što se u prvom trenutku činilo… Najvažnija vest za sve u Partizanu je da se ne radi o težoj povredi, da nisu pokidani ligamenti na prstu noge. Ne zna se koliko će Eksum morati da pauzira, ali ne bi trebalo da ide ma dužu pauzu…

Očekuje da se klub uskoro zvanično oglasi. Čeka se i zvanična odluka Evrolige o kaznama za sve učesnike u nezabeleženom sukobu u najjačem evropskom košarkaškom takmičenju.

 

16
1

2 Komentara

  1. Pa dada sudijesu krive za tucu zbog nedosudjenih ostrih faulova nad partizanom pogorovo u trecoj cetvrtini drugo serhijo ljulj nije kaznjem a onje inicijator tuce panter nije udarijo nikoga a kaznjen iro dve utakmice sramota lesor kaznjen jenu sramota a zasto real da nebude kaznjen dda. Igra bez publike dase to desilo u beogradu itekbi videli kojebi bile kazne a onaj majmun samo pet utakmica a to stoje i kakoje uradijo toje pokusaj ubistva sramota za evro ligu kakveje kazne odredila a real nagradjen pokusaj dase igra peta utakmica videcete ljudi dase namesta ta peta utakmica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter