1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Koš za keš

SPEKTAKL NA ZVEZDINOJ UTAKMICI: Student pogodio sa pola terena i osvojio 100.000 dinara! (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.23 u 23:38

Student iz Beograda iznenadio publiku pogotkom sa pola terena i osvojio glavnu nagradu

Na utakmici prvog kola plej ofa AdmiralBet ABA lige između KK Crvena zvezda i KK Zadar prilikom aktivacije Koš za keš Državne lutrije Srbije, Jovan Milovanović, student iz Beograda, pogodio je koš sa pola terena sa pozicije koja donosi najvredniju nagradu – 100.000 dinara.

Državna lutrija na Zvezdinim košarkaškim utakmicama tradicionalno organizuje igricu Koš za keš, gde potencijalni dobitnici, dvoje ljudi iz publike koji su nasumično izabrani, imaju zadatak da šutiraju na koš sa jedne od šest označenih pozicija na terenu, a koju prethodno dobijaju bacanjem kockice. U slučaju pogotka, svaka pozicija nosi određeni novčani dobitak, od 5.000 do 100.000 dinara.

 

Jovanu Milovanoviću je pošlo za rukom da “bez koske” pogodi sa najudaljenije pozicije od koša i osvoji najveću nagradu, što je oduševilo publiku i izazvalo ovacije u hali Aleksandar Nikolić. Dvadesetjednogodišnji Jovan je izjavio da će sa osvojenim novcem častiti drugare, odvesti devojku na neko lepo mesto, ali i platiti ratu školarine na Visokoj školi elektrotehnike u Beogradu.

Pored njega, novac je osvojio i Vladimir Kanjevac, dvadesetšestogodišnji Pančevac, koji je bio precizan sa najbliže pozicije i prihodovao 5.000 dinara.

U cilju propagiranja timske igre i sportskog duha, Državna lutrija Srbije na radost ljubitelja košarke, tokom trajanja ABA lige,na utakmicama Crvene zvezde, organizuje igru Koš za keš, u okviru koje publika ima priliku da osvoji vredne novčane nagrade.

8
0

1 Komentara

  1. Da li cemo ikad saznati odakle pare fk i kk Crvena Zvezda da placaju porez, dovode i placaju igrače. Da li mi ove pare za Partizan skupljamo da bi ih nadležni zvezdi dali ???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter