0
Fudbal

FOTO: STARSPORT/Youtube/Screenshot

SAUDIJCI NAPALI SRĐANA JOVANOVIĆA: Svirana su 4 penala na meču, tamošnji ekspert zagrmeo zbog dva! (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.23 u 21:58

Ovo može da odluči prvaka.

Srpski fudbalski sudija Srđan Jovanović, našao se na meti oštrih kritika nakon što je delio pravdu na utakmici između Al Itihada i Al Šababa u Saudijskoj Arabiji. Bio je to derbi lige, koji bi mogao i da odluči prvaka te zemlje, a Al Itihad je slavio sa 2:1, dok se Srbinu na teret stavljaju dva nepostojeća penala.

Tamošnji sudijski ekspert Fahad Al Mirdasi, opužio je Jovanovića da je direktno uticao na konačan ishod ovog duela, zbog jedanaesterca koji je dosuđen u 101. minutu. Na ovoj utakmici, videli smo čak 4 penala – 2 za domaće i 2 za goste, dok je Mirdasi pokušavao da objasni kako nije trebao da bude sviran nijedan za Al Itihad.

Prvi jedanaesterac sviran je u 15. minutu, koji je iskoristio Hamdalah. Što se tiče gostiju, oni su penale imali u 64. i 86. minutu, prvi nisu iskoristili, dok su drugi put bili precizniji.

Kod jedanaesterca koji je bio sumnjiv, Jovanović iz prva nije pokazao na belu tačku, ali je dobio poziv iz VAR sobe, u kojoj je sedeo Aleksandar Živković, Nakon što je pogledao snimak, srpski sudija je odlučio da pokaže na belu tačku.

Ovaj trijumf mogao bi da reši pitanje šampiona tamošnje lige, jer je Al Itihad na šest kola pre kraja ima 6 bodova više od Al Nasra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter