0
Košarka

FOTO: Twitter/@PartizanBC

REAKCIJE IGRAČA NA KAZNU EVROLIGE: Enis stao u zaštitu Partizana, Periju nije jasno gde je Ljulj, a Larkin se pita šta će biti sa Panterom!

Objavljeno: 28.04.23 u 19:58

Zanimljivi stavovi!

Disciplinska komisija Evrolige danas je donela odluku po pitanju kazni i sankcija u zbog tuče igrača koja se dogodila na meču Real Madrida i Partizana Mozzart Bet.

Nakon toga javili su se mnogi igrači na društvenim mrežama. Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Dilan Enis, stao je na stranu crno-belih.

Sad sam video suspenzija. Potpuno nepoštene, da ugroze šanse Partizana za prolaz dalje. Plus njihovi najbolji igrači bi mogli da propuste Fajnal for. Ako već određujete suspenzije, nemojte da one utiču na utakmice sledeće faze. Mislim da to nije ispravno. Pustite momke da igraju. – poručio je Enis.

Takođe, svoj stav je izneo i Kendrik Peri, crnogorski reprezentativac.

I nema sankcije za igrača koji je započeo celu gužvu (Ljulj, prim.aut.). Ako mene pitate, biće to srećni brejk za Real. – napisao je Peri.

Oglasio se i Šejn Larkin, košarkaš, još uvek aktuelnog šampiona Evrope, Anadolu Efesa.

Samo pitanje: Ako Partizan dobije treću utakmicu i prođe na Fajnal for, da li će Panter moći da igra u polufinalu? Ili će biti suspendovan za tu utakmicu? Ako prođu, trebalo bi da igra Fajnal for, a da tu još jednu utakmicu suspenzije odradi na početku sledeće sezone. Takvo je moje mišljenje. – poručio je Larkin.

19
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter