0
Odbojka
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

PROSLAVA SE PRETVORILA U HOROR: Velika tragedija u Humskoj, funkcioner Partizana preminuo na slavlju povodom titule! (FOTO)

Objavljeno: 28.04.23 u 12:50

Stravične scene u prostorijama crno-belih!

Blistavu sezonu odigrali su odbojkaši Partizana, koji su takmičarsku godinu obeleženu osvajanjem Super kupa i Kupa Srbije zaokružili titulom Superlige Srbije posle 12 godina čekanja.

Klub na čelu sa predsednikom, Željkom Tanaskovićem, odlučio je da u četvrtak napravi proslavu zbog istorijskog uspeha ekipe trenera Bojana Janića.

Proslava u Humskoj pretvorila se u pravi horor. U prostorijama crno-belih došlo je do velike tragedije. Funkcioner OK Partizan, Gordan Milenković, samo se srušio u svečanoj sali. Prvi su mu u pomoć pritrčali Tanasković i Janić. Hitna pomoć je odmah pokušala sa reanimacijom, ali spasa nažost nije bilo – Milenković je preminuo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Crno-bele novosti (@crno.bele_novosti)

Gordan je bio rođeni brat supruge prvog čoveka kluba, Ksenije Tanasković.

– Tužne vesti nam stižu iz Humske posle osvajanja istorijske triple krune. Funkcioner Odbojkaškog kluba Partizan – Gordan Milenković, napustio nas je usled epi napada koji je juče doživeo… Prvi u pomoć mu je pritrčao trener Partizana Bojan Janić, došla je hitna pomoć i nakon reanimacije, Milenković je preminuo… Počivajte u miru. Naše iskreno saučešće Milenkovićevoj porodici, prijateljima i OK Partizan – navodi se u objavi Instagram stranice ‘Crno-bele novosti’. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter