0
Košarka

Petar Mijovic ABA Liga, Partizan - Buducnost Belgrade, Serbia on Ferbuary 9. 2020. 8.2.2020. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

MOŽE LI BUDUĆNOST DA UGROZI VEČITE RIVALE?: „Odigrali smo ozbiljan meč!“

Objavljeno: 28.04.23 u 21:10

Odlična partija njegove ekipe!

Petar Mijović, trener Budućnosti, bio je zadovoljan nakon ubedljive pobede (94:77) njegove ekipe nad Megom na startu plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

U suštini je bio očekivan početak meča. Sa jedne strane je bila ekipa koja ima imperativ, koja pred sobom ima važnost plasmana, a sa druge mlad tim sa mnogo kvaliteta koji igra veoma dobro. U prvih sedam minuta nismo imali čvrstine, rival je pogađao šuteve iz otvorenih pozicija, odbrana je bila isuviše meka. – započeo je Mijović.

Erik Grin se posebno istakao sa 31 poenom – od čega 24 u drugoj deonici.

Kada smo podigli nivo agresivnosti u odbrani sve bilo drugačije. Stigli smo do lakih poena iz tranzicije, razigrao je Erik Grin, bio je u sjajnom šuterskom ritmu, stekli smo dvocifrenu prednost. – nastavio je trener podgoričkog kluba.

Smatra da je njegov tim odigrao kvalitetnu i ozbiljnu utakmicu.

Kada se sve sabere, odigrali smo ozbiljnu utakmicu, pokazali da ova ekipa može da igra u oba pravca i nadam se da ćemo taj trend da nastavimo. Svesni smo da serija nije završena, ali smo isto tako odlučni u nameri da stignemo do polufinala. – zaključio je Mijović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter