0
Evroliga

FOTO: Youtube/Screenshot

„MISLIO SAM DA ĆE JABUSELE BITI KAŽNJEN GODINU DANA“: Vlade Đurović pričao o skandalu u Madridu i odao veliko priznanje Željku Obradoviću! (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.23 u 20:24

„Zašto nije napao Lesora?“

Nekadašnji košarkaški trener, a sada analitičar Vlade Đurović govorio je o tuči koja se dogodila pri kraju utakmice između Reala i Partizana u Madridu. Evroliga je izrekla oštre kazne, deluje da su crno-beli izvukli deblji kraj, kakav je zaključak izneo i sam Đurović u emisiji Oko na RTS.

– Ja mislim da su i Ljulj i Musa trebali da budu kažnjeni. Ja recimo sam mislio da će godinu dana Jabusele da bude kažnjen, zato što je tako divljački uradio ovo. Prvo, zašto nije napao Lesora koji bi mogao da mu da otpor. Nego je napao igrača od koga je 30 kila teži, 30 kila mišića. On je stvarno najjači na terenu nema nikakve dileme. Onako kako je on bacio dole Egzuma, to je moglo da mu slomi i lobanju i nos i kičmu i kukove možda – počeo je Đurović.

Potom je govorio i o samoj utakmici, zaključivši da je po njemu ovo najbolja utakmica Partizana od kada on prati košarku. Odao je iskusni stručnjak i priznanje Željku Obradoviću.

– Ovo je najbolja utakmica Partizana od kada ja pratim košarku. I za vreme Duška Vujoševića i ona utakmica koja je igrana u Istanbulu kada je Partizan bio prvak, nije tako odigrana. Vodiš protiv Reala u kraljevskoj dvorani, protiv kraljevskog kluba, vodiš od prvog do poslednjeg minuta.

Podsećamo, Jabusele je dobio suspenziju od 5 utakmica, Kevin Panter 2, a Gabrijel Dek i Matijas Lesor po jednu. Partizan vodi u seriji sa 2:0, a naredna utakmica na programu je u utorak u Beogradu.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter