0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MIJAILOVIĆ: ‘Real je naš istorijski prijatelj, tako će i biti dočekan! Nastavljamo da pišemo istoriju!’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.23 u 13:50

Saopštenje predsednika Partizana!

Košarkaši Partizana drugi put uzastopno savladali su Real u Madridu, u okviru plej-of faze Evrolige i tako se približili na samo jedan trijumf od plasmana na F4.

Izabranici Željka Obradovića slavili su sa ubedljivih 80:95, a fantastična igra i dominantna pobeda nažalost je pala u senku nemilih događaja u finišu utakmice. Nakon obračuna između Serhija Ljulja i Kevina Pantera, došlo je do opšte tuče u španskoj prestonici.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Povodom haosa u finišu susreta oglasio se predsednik Partizana, Ostoja Mijailović.

– Velinčanstvene dve pobede u Madridu, česetitam igračima i stručnom štabu na izborenim rezulatatima. Incident koji se dogodio na samoj zavrsnici utakmice nije uticao na krajnji rezultat, to je za nas izuzetno važno. Fer i sportski smo izborili dve velike pobede u Madridu. Ispisujemo nove stranice bogate klupske istorije, nećemo dozvoliti da jedan trenutak umanji naš veliki uspeh. Oborili smo sve rekorde, pomeriili granice košarke, nastavićemo i dalje da ih pomeramo. Real je istorijski naš prijateljski klub, jedan od najvećih klubova na svetu, bez obzira na nemilu situaciju docekaćemo ih krajnje prijateljski  – istakao je Mijailović i dodao:

– Proživeli smo lepe trenutke ove sezone do sada, posle mnogo godina, sve je u našim rukama, uspeh nas tek očekuje. Naše najjače oružije pored ove sjajne generacije momaka, su naši navijači, najbolji košarkaski navijači na svetu! Svi do jednoga dočekajmo gospodski ekipu Reala, svima želim dobrodošlicu u Beograd, centar evropske košarke. Živeo Partizan! – zaključio je prvi čovek crno-belih.

 

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter