0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MATEO ĆUS: ‘Ako Partizan zna nešto, onda je to da vam se igra sa živcima!’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.23 u 11:20

Jedan od najtežih poraza u istoriji madridskog giganta!

Košarkaši Partizana napravili su još jedno veliko iznenađenje i približili se na samo jedan korak od plasmana na F4 Evrolige.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Madridski Real ponovo nije uspeo da se izbori sa fenomenalnom igrom crno-belih, koji su ovog puta slavili sa ubedljivih 80:95.  Dominirao je tim Željka Obradovića od prve sekunde na terenu, a meč je nažalost završen ranije nego što pravila nalažu, zbog tuče koja je obeležila ceo košarkaški spektakl.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Razočaran zbog novog poraza pred novinare je izašao trener madridskog velikana, Ćus Mateo.

-Protivnički tim je bio veoma oštrouman. Ako Partizan zna nešto, onda je to da vam se igra sa živcima. Zbog frustracija smo izgubili živce. Ovo je sport i ne volimo da vidimo ono šta se desilo. Uz tu frustraciju i groznicu, teško je biti miran. Morate da ohladite srce. Igrači su pričali ovde u svlačionici i svi su se smirili. Nastavićemo da se borimo do kraja i nadamo se da ćemo se vratiti u Madrid na petu utakmicu. Teško je, ali nije nemoguće – istakao je Mateo i potom se osvrnuo na sudijsku odluku:

-Po propisima, ulazak sa klupe znači da si diskvalifikovan. Bilo je i diskvalifikacija iz drugih razloga. To su nam sudije rekle na kraju. Nadam se da ih neće biti više. Svi se izvinjavamo. Takođe i Partizanu. Moraću da uđem u kožu igrača i da znamo na kakvim su talasnim dužinama. Ne brinem samo za sankcije. Pokušavamo da sastavimo tim i nadam se da neće biti sankcija – konstatovao je stručnjak. 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

4
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter