1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KRASNODAR ZAGRIZAO ZA ZVEZDINOG ŠTOPERA: ’Crveno-beli’ ostaju bez jednog od najboljih igrača! (FOTO)

Objavljeno: 28.04.23 u 14:07

Rusi uporni.

Crvena zvezda je obezbedila šestu uzastopnu titulu prvaka države, a ostalo je još da se vidi da li će u Ljutice Bogdana još jedna dupla kruna. Izabranici Miloša Milojevića su izborili grupnu fazu Lige šampiona, a od leta na klupu najtrofejnijeg srpskog kluba sešće Izraelac Bakar Bahar.

Krasnodar je zimus ponudio za Strahinju Erakovića 6.500.000 evra, ali je Zvezda to odbila. Navodno ‘crvenobeli‘ su sada prihvatila veću ponudu Rusa, to je 9.000.000 evra. Prema informacijama Mocartsporta i Volfzburg želi Erakovića, ali na listi želja Nemaca je i Josip Šutalo. Međutim, za njega se interesuju i Lajcpig i neki engleski klubovi i pitanje je da li će on biti u dometu ekipe Nika Kovača, jer se na Maksimiru nadaju obeštećenju od oko 20.000.000 evra.

FOTO: Starsport

Potpis Erakovića bio bi daleko jeftiniji, mada se još ne zna sa kojom bi sumom Volfzburg stupio u pregovore. S tim da bi u startu imao bolju poziciju od Krasnodara, jer bi sam Stahinja bi pre birao Bundesligu nego Rusiju u doba kada su tamošnji klubovi suspendovani iz evropskih takmičenja.

 

2
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter