0
Evroliga

FOTO: Twitter screenshot

KAKVA LUDNICA NA AERODROMU:Grobari u ranu zoru dočekali miljenike, Panter imitirao Obradovića i dozivao Aleksu! (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.23 u 09:20

Sjajna atmosfera nakon dolaska u Beograd!

Košarkaši Partizana napravili su još jedno veliko iznenađenje i približili se na samo jedan korak od plasmana na F4 Evrolige.

Madridski Real ponovo nije uspeo da se izbori sa fenomenalnom igrom crno-belih, koji su ovog puta slavili sa ubedljivih 80:95.  Dominirao je tim Željka Obradovića od prve sekunde na terenu, a meč je nažalost završen ranije nego što pravila nalažu, zbog tuče koja je obeležila ceo košarkaški spektakl.

Vatrenim pristalicama crno-belih očigledno nije bilo teško da ustanu pre svitanje zore, ako su uopšte i spavali posle velikog trijumfa, te dođu na aerodrom ‘Nikola Tesla’ i dočekaju svoje miljenike. Veliki broj navijača Partizana okupio se još pre 06:00č kako bi pozdravio ekipu po dolasku u srpsku prestonicu.

Igrači su sa oduševljenjem reagovali na doček publike, a onda je usledilo prave slavlje. Zapevali su Grobari, a ubrzo je stigla podrška od same ekipe.

Zek Ledej je bio na ‘meti’ saigrača, a Kevin Panter je podsetio na čuveni ‘tajm-aut’ Željka Obradovića i glasno vikao ‘Aleksaaaaaa‘ dozivajući Aleksu Avramovića.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter