2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

JABUSELE SE OGLASIO I POSLAO PORUKU EKSUMU: Evo šta je rekao Francuz nakon skandala u Madridu! (FOTO)

Objavljeno: 28.04.23 u 12:20

Sportski svet je čekao reakciju jednog od glavnih aktera tuče u španskoj prestonici!

Košarkaši Partizana drugi put uzastopno savladali su Real u Madridu, u okviru plej-of faze Evrolige i tako se približili na samo jedan trijumf od plasmana na F4.

Izabranici čuvenog Željka Obradovića slavili su sa ubedljivih 80:95, a fantastična igra i dominantna pobeda nažalost je pala u senku nemilih događaja u finišu utakmice. Nakon obračuna između Serhija Ljulja i Kevina Pantera, došlo je do opšte tuče u španskoj prestonici.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

U centru pažnje našao se francuski reprezentativac, Geršon Jabusele, koji je rvačkim zahvatom oborio Dantea Eksuma. Jabusele se tu nije zaustavio, a od posledica duela Australijanac iz redove beogradskog tima zaradio je povredu zbog koje je pod znakom pitanja za meč u ‘Štark Areni‘.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Guerschon Yabusele (@guerschon__)

Prvi put posle skandala Jabusele se oglasio i uputio izvinjenje Partizanu, Danteu, kao i celoj porodici Eksum.

-Duboko se kajem zbog svog ponašanja na sinoćnjoj utakmici. Košarka je sportsko ponašanje i prijateljstvo. Moje iskreno izvinjenje Partizanu, klubu sa kojim smo uvek bili u odličnim odnosima, Danteu Eksumu i njegovoj porodici, mojim saigračima, mom klubu i svim navijačima – napisao je Jabusele na društvenim mrežama. 

23
77

2 Komentara

  1. Od tebe nasilnika i potencijalnog ubicu koji si na svu srecu Eksuma mogao kicmu da mu polomis, ne treba nam izvinjenje ne nama navijacima Partizana zato ako budes igrao i dalje Kosarku neces naici na dobar prijem nas navijaca Partizana ma gde budes igrao

    12
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter